Nordic Rituals termékcsalád

Midsommar Glow Tusfürdő és Habfürdő

 • Barnängen Midsommar Glow Testápoló Olaj
 • Barnängen Midsommar Glow Tusfürdő és Habfürdő
 • Barnängen Sauna Relax Tusfürdő és Habfürdő
 • Barnängen Glacier Breeze Tusfürdő és Habfürdő
 • Kényeztesse bőrét a Midsommer Glow Testápoló Olajjal, élje át az intenzív és hosszantartó ápolást. Megvédi a bőr nedvességtartalmát és a lipideket, amelyek azonnal behatolnak a bőrbe, ami így egész nap sugárzik.

  Selymes bőr és nyári érzés, amikor csak szeretné. A Midsommer Glow Testápoló Olajunk a finom virágokból préselt olaj és az Olaj Szérum harmonikus elegyét tartalmazza.

   

  Mi az a Szent Iván-éj?

  A svédek számára a Midsommar, azaz a Szent Iván-éj többet jelent minden ünnepnél, így ünneplik a Napot, amely sosem nyugszik le és a nyár eljövetelét.

   

  További információk >

 • Élje át a skandináv Szent Iván-éjt a Midsommer Glow Tusfürdő és Habfürdővel. Gyengéden tisztítja a bőrt és egy védőréteget hagy maga után, mely selymes puhaságot kölcsönöz.

  A Midsommer Glow Tusfürdő & Habfürdő a finom növényekből préselt olaj és a Hidratáló Szérum harmonikus elegyét tartalmazza.

   

  Mi az a Szent Iván-éj?

  A svédek számára a Midsommar, azaz a Szent Iván-éj, többet jelent minden ünnepnél, így ünneplik a Napot, amely sosem nyugszik le és a nyár eljövetelét.

   

  További információk >

 • Lazuljon el a Sauna Relax Tusfürdő és Habfürdőnkkel. Ez a hagyományos skandináv szaunázási szertartások ihletéséből született, így tisztítva és puhítva a bőrt. Az illóolajokkal teli formulájának köszönhetően felidézi a szaunázás utáni pihentető ellazulás érzését.A lélek kitisztul, a bőr felfrissültté és védetté válik. Az alapvető jó- érzésért.

  A Sauna Relax Tusfürdő & Habfürdőnk nyírfavirág-kivonatot és Hidratáló Szérum elegyét tartalmazza.

   

  Miért szeretnek a svédek szaunázni?

  90 ° C-on szaunázni a pihenés és a tiszta méregtelenítés pillanatát jelenti, miközben enyhíti a stresszt és a fáradtságot.

   

  További információk >

 • Ismerje meg a skandináv szertartásként ismert „Bada Isvak-ot” a frissítő Glacier Breeze Tusfürdő és Habfürdő segítségével. Azonnal megújítja és tisztítja a bőrt, pont a megfelelő kiegyensúlyozottságú tartalmasságot és frissességet adja át.

  A Glacier Breeze Tusfürdő és Habfürdő illatvilága a Balti-tenger végtelenségét testesíti meg, amely a vizes jegyek és a légies virágok képében tükröződik.

   

  Mi az a Bada Ivak?

  Egy felfrissítő jeges fürdőzés- és egy téli hagyomány a bátor svédeknek.

   

  További információk >